Primăria Galați caută organizator pentru Festivalul Scrumbiei 2024. Suma pusă la bătaie pentru eveniment: 260.000 de lei

Se anunță un festival al scrumbiei interesant în 2024, la Galați, că doar e an electoral, nu-i de joacă! Primăria municipiului Galaţi a lansat un anunţ public în urma căruia își doreşte să găsească un ofertant care să presteze servicii de organizare a evenimentului Festivalul Scrumbiei Dunărene 2024.

Suma pusă la bătaie 260.000 lei de municipalitate nu-i de ici, de colea, deși pretențiile din caietul de sarcini sunt și ele destul de mari, căci, față de alți ani, primarul Ionuț Pucheanu se așteptă nu doar ca „firma agreată” să ia un comision gras, ci și să se întâmple lucruri deosebite, care să aducă voturi. Nu de alta, dar ultimele sondaje nu-s tocmai spectaculoase în ceea ce-l privește pe edilul în funcție.

Ca de obiecei, tradiţionalul Festival al Scrumbiei se va desfăşura în perioada 26 – 28 aprilie 2024, pe Faleza Inferioară a Dunării, în zona „Foişor – Amfiteatru”.

După cum prevede caietul de sarcini aferent achiziţiei de servicii de organizare a acestui eveniment, organizatorul va trebui să asigure un ansamblu de minim 15 căsuţe sau standuri care să aibă şi zonă de servire de minim 6 metri în care se vor comercializa produse specifice evenimentului, adică produse alimentare tradiţional pescăreşti precum borş de peşte, peşte la plită, saramură, plachie, raci fierţi etc., dar şi cel puţin două standuri non-food cu prezentare şi comercializare de produse specifice de pescuit: undiţe, lansete, mulinete, plute, cârlige etc.

Atmosfera va fi animată cu un concert de muzică populară şi/sau uşoară, concurs gastronomic cu specific pescăresc, organizatorul având obligaţia de a asigura, la Galaţi, prezenţa lui Chef Cătălin Scărlătescu care va trebui să prezinte un spectacol culinar.

Ofertele sunt aşteptate până pe data de 26 martie 2024. Oare și de data asta tot „firmele agreate”, bine mufate la banul public, vor avea câștig de cauză?

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr