Un șofer fără permis a produs un teribil accident pe DJ 251. Doi pietoni au scăpat la limită din fața bolidului care s-a izbit de un utilaj parcat

Se înmulțesc cazurile de șoferi tineri care, fără permis sau cu permisul suspendat (practic, este același lucru din punct de vedere legal, suspendarea permisului fiind egală cu lipsa acestuia, în esență) produc accidente grave pe șoselele județului Galați.

Ultimul eveniment dramatic de acest fel s-a produs pe DJ 251, pe raza localității Cudalbi. La volan se afla un tânăr de 25 de ani, care avea permisul suspendat pentru comiterea unor infracțiuni rutiere și, în plus, mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. Pentru a masca acest lucru, el a folosit plăcuțele de înmatriculare ale unei alte mașini. Urmează să se stabilească dacă aceste plăcuțe au fost furate sau proprietarul mașinii respective este complice la comiterea infracțiunii (căci este vorba de o infracțiune, care se pedepsește cu închisoare, în acest caz).

„Un tânăr de 25 de ani, cu permisul suspendat şi cu maşina cu numere de înmatriculare de la alt autoturism, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un utilaj. Era să spulbere şi doi pietoni. În accident, a fost uşor rănită şi o pasageră de 24 de ani. Acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi depăşire neregulamentară, conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat”, q transmis IPJ Galaţi.

Practic, la o trecere de pietoni, tânărul șofer s-a angajat într-o depășire neregulamentară, în mare viteză, a ratat la mustață pietonii aflați în traversare, apoi s-a înfipt într-un utilaj parcat pe partea cealaltă a șoselei.

Inițial, s-a suspectat că șoferul ar fi fost sub influența drogurilor sau a alcoolului, însă testarea ulterioară a infirmat aceste supoziții.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr