Gălățeancă de 29 de ani, omorâtă în bătaie de un proxenet din Galați, în Austria

O femeie din Galați a fost omorâtă cu bestialitate, marți, într-o localitate din sudul Austriei, în apropierea graniței cu Slovenia și Italia. Se pare că ucigașul este tot din Galați, cunoscut ca proxenet. Suspectul este în custodia Poliției austriece.

„În centrul orașului Villach, luni după-amiază, în jurul orei 14.50, un român în vârstă de 28 de ani a scos trupul unei femei fără viață dintr-o mașină și a pus-o în fața ușii administrației raionale, în plin centrul orașului. Trecătorii au alarmat imediat poliția și ambulanța. Un medic de la urgențe s-a grăbit să o reanimeze pe femeie, dar fără rezultat.
Polițiștii l-au arestat temporar pe român și l-au dus la sediul poliției orașului Villach. Acolo, ofițerii au efectuat un prim interogatoriu”, notează Ziarul Românesc, citând heute.at.

Un medic legist a examinat corpul femeii în timpul nopții. „O autopsie a cadavrului efectuată în cursul nopții a arătat că femeia, o tânără româncă de 29 de ani, a murit în urma violențelor. Momentul exact al morții nu a fost încă stabilit”, au precizat polițiștii austrieci.

Potrivit poliției, femeia ar fi fost bătură cu o bâtă de baseball. Românul se află în prezent în arestul poliției, unde este interogat de oficialii Biroului de Stat ai Poliției Criminale. Poliția bănuiește că există o legătură cu ”cartierul roșu”, unde prostituția este în floare.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr