Amendă uriașă pentru un șofer gălățean cu tupeu care a aruncat un chiștoc pe stradă, apoi s-a luat la harță cu jandarmii

Un gălățean a fost sancționat cu o amendă de 15.000 lei pentru că a aruncat mucul de țigară pe geamul mașinii. Jandarmii sunt cei care au văzut întreaga scenă joi și au aplicat legea.

„În jurul orei 17:50, un echipaj de ordine publică care executa serviciul de patrulare pe raza Secției 2 Poliție Galați a observat că din autoturismul aflat în fața autospecialei jandarmeriei se aruncă, pe geam, un chiștoc de țigară.
Oamenii legii i-au atras atenția conducătorului auto pentru gestul făcut și i-au solicitat să ridice mucul de țigară de jos, moment în care acesta a afișat o atitudine sfidătoare la adresa jandarmilor, amenințându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon și și-a văzut de drum, așteptând în coloana de mașini.


Bărbatul în cauză are 37 ani și conducea un autoturism de lux. Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, conducătorul auto a fost sancționat de jandarmi au amendă în cuantum de 15.000 lei”, a precizat Jandarmeria Galați.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr