Se reia festivalul „Macin Mountain Fun”, cel mai mare eveniment pentru bicicliști din estul României

Asociația Bike Works anunță iubitorii de mișcare și de distracție că în perioada 3-5 iunie 2022, în apropierea localității Greci din județul Tulcea, va avea loc o nouă ediție a evenimentului Macin Mountain Fun, iar înscrierile online se derulează până pe 20 mai 2022 pe site-ul www.bikeworks.ro.

Evenimentul, la care participarea este națională, dar „sufletul petrecerii” este comunitatea bikerilor din Galați, va cuprinde clasicele concursuri de ciclism (MTB și E-BIKE) și de alergare (de această dată chiar și un semimaraton).

Ciprian Jiga, președintele Asociației Bike Works: „Am dat startul înscrierilor pentru acest eveniment atât de îndrăgit de către cicliști și alergători. An de an sute de concurenți se bucură de minunatele trasee de concurs din Munții Măcinului, unde abia așteptăm să ne revedem cu toții la începutul lunii iunie pentru un weekend în mijlocul naturii”.

În plus, atât pentru concurenți, cât și pentru toți cei dornici de distracție va fi un spectaculos foc de tabără, iar atmosfera va fi întreținută artiști și nu vor lipsi deliciile culinare.

Pe site-ul www.bikeworks.ro, în secțiunea dedicată „Macin Mountain Fun”, găsiți toate detaliile, inclusiv formularul de înscrieri, asociat platformei RaceHub.

Pe paginile de Facebook, Macin Mountain Fun și Bike Works, vor fi transmise periodic noi și noi informații.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr