Internet wireless gratuit, pentru toată lumea, în Palatul de Justiție din Galați

Denumirea rețelei este Public CA Galati, iar accesul este fără parolă. Rețeaua este separată fizic de rețelele interne ale instanțelor și oferă acces direct la internet printr-un furnizor comercial cunoscut.

Rețeaua are semnal în corpul central al clădirii, ia, în corpurile laterale, la acest moment, doar în anumite zone (ascensoare, registraturi, arhive, birou fotocopiere, ghișeu poștal).

„Aveți posibilitatea să memorați rețeaua WiFi în smartphone și să setați telefonul pe comutare automată pe WiFi când există semnal wireless. Pentru zonele cu semnal slab de telefonie mobilă (demisol, ascensoare), pe lângă comutarea automată pe WiFi, puteți activa și opțiunea VoWiFi (Voice over WiFi, apelare prin WiFi), dacă telefonul dispune de această opțiune, pentru a putea efectua și primi apeluri GSM”, recomandă judecătorul Cosmin-Răzvan Mihăilă, președintele Curții de Apel Galați.

În rețelele wireless deschise se recomandă folosirea pentru securitate și confidențialitate sporite a conexiunilor virtuale private (VPN).

Pentru angajații celor trei instanțe din Palatul Justiției (Curtea de Apel Galați, Tribunalul Galați, Judecătoria Galați), Curtea de Apel Galați a pus în funcțiune o rețea wireless privată. Noutățile transmise de Curtea de Apel Galați pot fi urmărite și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/curteadeapelgalati/.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr