Șpagă-n cocoșei de aur pentru doi polițiști din Galați. Miza: măsluirea dosarului unui violator

Mama unui tânăr din Galați cercetat penal pentru viol a încercat să-și scape odrasla de pușcărie oferind o șpagă în monede de aur (cocoșei) unor polițiști. Acum are dosar penal și ea, nu doar feciorul obsedat sexual.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins femeia în flagrant delict. Aceasta le oferea unui ofițer și unui agent de poliție, ambii din cadrul I.P.J. Galați, câte o monedă din aur, pentru a influența cercetările în dosarul penal, deschis pentru viol, pe numele fiului său.

„La data precizată, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceștia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiului său, într-un dosar penal pe care cei doi polițiști îl au în instrumentare”, au precizat anchetatorii.

Pe 28 octombrie a fost emisă o ordonanța de reținere a femeii pentru o durată de 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspectei.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr